NUTTIGE TIPS

ZORGEN DAT JE WEBSITE OOK GEVONDEN WORDT!

Length: 5 minutesComplexity: Normaal

ZORGEN DAT JE WEBSITE OOK GEVONDEN WORDT!

Je hebt nu je website online en iedereen kan je site gaan bekijken via je eigen domeinnaam en url als ze die kennen. Als ik het heb over je "url" dan bedoel ik daarmee je domeinnaam met extentie zoals bv. www.mijn-website.nl maar dan met je eigen domeinnaam erin uiteraard. Echter, in de meeste gevallen, kun je niet zomaar iedereen je url toesturen en kent iedereen niet jouw url, website, instelling of bedrijf. Hoe zorg je er dan voor dat je toch in de zoekresulaten van bv Google terug te vinden bent als men op zoek is naar wat jij ze biedt op je website? Bekijk mijn video waarin ik de algemene begrippen van zoekmachine optimalisatie aankaart en hoe je dat in je WordPress website kunt toepassen.

HOU JE SITE VEILIG MET UPDATES!(Preview)

Length: 7 minutesComplexity: Gemakkelijk

HOU JE SITE VEILIG MET UPDATES!

Je hoort het op het nieuws, het hacken van websites, zelfs zwaar beveiligde overheidssites, zijn al gehacked met alle gevolgen van dien. Helaas zijn ook WordPress websites vaak het doelwit van hackers. Via verouderde software of makkelijk te raden wachtwoorden, banen zij zich een weg in je website bestanden en beginnen van daaruit, zonder dat jij je daar in eerste instantie bewust van bent, massaal spam mails te verzenden over de hele wereld. Dit heeft tot gevolg dat het hostingbedrijf waar jij je website op host, snel je hele website offline moet halen en je mooie website plots niet meer werkt en te bereiken valt. Bekijk mijn video waarin ik hier meer uitleg over geef en wat jij daar zelf aan kunt doen. In het cursusaanbod kun je ook de cursus over veiligheid aanschaffen waarin ik meer gevorderde en waardevolle tips en kennis met je deel.

MAAK HET JE MAKKELIJKER MET EEN PAGEBUILDER!(Preview)

Length: 8 minutesComplexity: Normaal

MAAK HET JE MAKKELIJKER MET EEN PAGEBUILDER!

Je hebt in de vorige lessen al gezien hoe de standaard WordPress tekst editor werkt. Je kunt er afbeeldingen mee toevoegen en tekst in zeer beperkte mate mee bewerken. Wil je echter mooie uitgelijnde blokjes tekst en foto's naast elkaar en onder elkaar maken en het dan ook nog goed laten uitzien op alle apparaten dus ook mobiel of tablet? Dan merk je al gauw dat het best moeite kost om dat met de standaard editor voor elkaar te krijgen. Daarom geef ik je in deze les alvast wat tips en een algemene uitleg wat je met een super makkelijke pagebuilder kunt doen. Als je nog niet weet wat een pagebuilder eigenlijk is, dan is deze les zeker voor jou!

TOT SLOT(Preview)

Complexity: Gemakkelijk

TOT SLOT

Ik hoop dat je al heel wat opgestoken hebt van deze reeks gratis WordPress Cursussen. Als je ze stapsgewijs gevolgd en toegepast hebt, ben je nu al de trotse bezitter van een leuke eenvoudige website of blog. Wil je je kennis echter verder uitbreiden, dan nodig ik je uit via de menuknop "Cursusaanbod" een keuze te maken uit het groeiende aanbod specifieke cursus onderwerpen om meer functionaliteiten toe te voegen of je site een mooie nieuwe uitstraling mee te geven. Staat het onderwerp er nog niet bij? Vul je wens in via het contactformulier en laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent voor een vervolgcursus. Bekijk mijn slotvideo waarin ik het heb over wat je nog verder mag verwachten!

Terug naar:GRATIS STARTERSCURSUS WORDPRESS