INTRODUCTIE WORDPRESS

Deze module geeft een introductie met algemeen beeld WordPress.

HOE WERKT DEZE CURSUS?(Preview)

Length: 2 minutesComplexity: Gemakkelijk

HOE WERKT DEZE CURSUS?

We gaan er in de video van uit dat je net geregistreerd en ingelogd bent in je eigen " mijn cursussen" pagina. Ik toon kort hoe je in je student account dingen kunt regelen en het verloop van je lessen kunt bekijken.

WAT IS WORDPRESS NU EIGENLIJK?(Preview)

Length: 3 minutesComplexity: Gemakkelijk

WAT IS WORDPRESS NU EIGENLIJK?

In deze les leg ik aan de hand van video en praktijkbeelden uit wat WordPress is en wat je ermee kunt. Klik op de "Registreer" knop en krijg direct toegang tot alle gratis lessen!

IS WORDPRESS DUUR?

Length: 6 minutesComplexity: Gemakkelijk

IS WORDPRESS DUUR?

In deze video bespreek ik wat de kosten zijn verbonden aan het opzetten van een WordPress website of webshop. Ik toon hoe en waar je gratis thema's en plugins kunt downloaden en de optie tot aanschaffen premium oftewel te betalen thema's en plugins. In latere gratis lessen ga ik dieper in en leg uit wat een plugin of thema nu eigenlijk is en doet in je website.

WAT HEB JE ALLEMAAL NODIG?

Length: 5 minutesComplexity: Gemakkelijk

WAT HEB JE ALLEMAAL NODIG?

Wat heb je nodig om een website met WordPress online te zetten? In deze video kaart ik aan wat je in basis nodig hebt om succesvol een eenvoudige WordPress website online te zetten. Zoals je in de vervolglessen zult leren, kun je dit al in 15 minuten doen! Je hebt hiervoor een eigen geregistreerde domeinnaam met een hostingpakket nodig. Bekijk mijn video en leer meer!

WAT IS EEN WORDPRESS THEMA?

Length: 8 minutesComplexity: Normaal

WAT IS EEN WORDPRESS THEMA?

In vorige lessen hadden we het reeds eerder kort over het gebruik van thema's voor WordPress. We bespraken dat er een hele grote keuze is aan gratis beschikbare thema's en dat het soms beter is voor een premium thema te gaan. In deze les ga ik wat dieper in op dit onderwerp en toon aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je ermee werkt en installeert.

WORDPRESS.ORG VERSUS WORDPRESS.COM

Length: 5 minutesComplexity: Gemakkelijk

WORDPRESS.ORG VERSUS WORDPRESS.COM

Misschien heb je wel meegekregen dat er een www.wordpress.org en een www.wordpress.com bestaat. In de vorige lessen besprak ik al wat je in grote lijnen kunt doen als je de WordPress bestanden download van www.wordpress.org. Deze versie biedt in mijn visie veel meer vrijheid en opties tot uitbreiden. Bekijk even mijn video waarin ik je toch beknopt laat kennis maken met deze optie via wordpress.com op te zetten en je de voor-en nadelen even aangeef.

Terug naar:GRATIS STARTERSCURSUS WORDPRESS