Archief

UNDO IN ELEMENTOR

Duur: 3 minutenComplexiteit: Normaal

In deze les toon ik hoe je snel naar een eerdere bewerking kunt teruggaan, net zoals UNDO in een word document werkt ongeveer.

IMPORTEER YOAST SEO NAAR RANK MATH MET EEN KLIK

Duur: 4 minutenComplexiteit: Normaal

Wat als je nu al eerder met de Yoast SEO plugin aan het werk was in je website en nu wilt overschakelen naar Rank Math? Geen probleem! Rank Math heeft een super handige import functie, om al je werk in Yoast, met een klik naar hun plugin over te zetten. In deze video toon ik je hoe dat moet!

HOE WERKT RANK MATH MET ELEMENTOR

Complexiteit: Normaal

De SEO plugin RankMath werkt perfect samen met de in deze cursus aanbevolen Pagebuilder Elementor. In deze video toon ik je wat ik daarmee bedoel en wat het verschil is met de SEO Plugin Yoast.

SEO PLUGIN RANK MATH

Er is een vrij recente plugin, genaamd RANK MATH, welke ik ondertussen ook ten zeerste kan aanraden. Indien je, net zoals in onze cursussen wordt aangeraden, de Pagebuilder Elementor gebruikt, is deze plugin de beste! Zij integreert compleet in de Pagebuilder. Hoewel Yoast nog steeds een zeer goede SEO plugin blijft, raad ik RAnk MATH aan als je Elementor gebruikt. Bij Yoast moet je steeds uit de "edit met Elementor" modus, om je SEO af te stellen. Binnenkort komen er hier meer video's bij over deze plugin, dus kom binnenkort nog eens kijken! Update: recent heeft ook de Yoast plugin de integratie met Elementor gemaakt.

ORDER STATUS MANUEEL WIJZIGEN

Duur: 2 minutenComplexiteit: Normaal

ORDER STATUS MANUEEL WIJZIGEN. In deze video leer je hoe je een order, na een directe bankoverschrijving, manueel wijzigt naar "afgerond".

DIRECTE BANKOVERSCHRIJVNG INSTELLEN

Duur: 4 minutenComplexiteit: Normaal

Woocommerce heeft een aantal standaard betaalopties, waar geen extra dienst zoals Mollie aan te pas moet komen. Indien je een eenvoudige webshop hebt, kan dit al voldoende zijn. In deze les hebben we het over de standaard optie "Directe bankoverschrijving". Hier betaalt de klant dus niet direct online, maar plaatst enkel de order en verplicht zich hiermee de betaling zelf manueel via een bankoverschrijving te verrichten. In de meeste gevallen, zal de webshop dan pas daadwerkelijk verzenden, zodra het bedrag daadwerkelijk ontvangen is. Dit moet dus manueel onderzocht worden en daarna kan de order manueel op " verzonden" worden gezet in WooCommerce. In de volgende video toon ik hoe dat moet!