Cursussen

 • AAN DE SLAG MET WORDPRESS - THE BASICS

  6 Lessen 25.00 excl.Btw

  3 studenten zijn nu bezig met deze cursus.

  Deze cursus is gericht op onze klanten of andere website eigenaars, die zelf basis dingen willen aanpassen. Zo leer je begrijpen hoe de blogstructuur werkt, zelf een blogbericht maakt en publiceert, teksten bewerkt en foto´s toevoegt of verwijdert. Kortom, geen ingewikkelde dingen, gewoon makkelijk zelf aan de slag met je eigen WordPress website zodat je kleine aanpassingen voortaan zelf kunt. In deze cursus gebruiken wij het OceanWp thema en de Elementor pagebuilder die wij standaard integreren in onze klantwebsites. De grote lijnen zijn hetzelfde, maar indien jij een ander thema of geen/andere pagebuilder gebruikt, zullen sommige dingen er net iets anders uitzien.

 • SEO CURSUS WORDPRESS

  15 Lessen 25.00 excl.Btw

  seo-cursus-wordpress

  3 studenten zijn nu bezig met deze cursus.

  Natuurlijk wil je met je website gevonden in de zoekresultaten van zoekmachines. Een degelijke SEO ( zoekmachineoptimalisatie ) strategie is dan ook onontbeerlijk voor je website! In deze cursus leer je wat SEO nu precies is, wat het voor je WordPress website betekent en hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

  Cursusvoorbeeld - (3 lesvoorbeeld)

 • POWERPACK WORDPRESS CURSUS

  18 Lessen 25.00 excl.Btw

  3 studenten zijn nu bezig met deze cursus.

  OPGELET: deze cursus is tijdelijk niet compleet en wordt spoedig verder vernieuwd uitgebreid. Vraag naar de mogelijkheden indien je deze dringend nodig hebt! In deze 100% online videocursus leer je in korte tijd zelf een maatwebsite te bouwen. Handige plugins en thema's zijn al geselecteerd zodat je super snel aan de slag kunt gaan. Basis SEO technieken speciaal afgestemd op WordPress, komen aan bod,zodat je website ook gevonden kan worden in de zoekmachines.

error: Content is protected !!
×
×

Winkelmand